Kontorsplats i Gamla Stan

Gamla stan, Stockholm

office Kontorsplats i Gamla Stan

The Office

Stora Nygatan 111 27 Sweden
Street Stora Nygatan
District Gamla stan
City Stockholm
Seats 6
Price/Seat 3500.00 SEK
Area (sqm) 170
Rent your office through Desk Doubler
Contact the office

Information about the office

Vi har nu lediga kontorsplatser i härliga lokaler med vy över takåsarna. I hyran ingår tillgång till internet, skrivare, larm, städning, kök med kyl, micro och diskmaskin, kaffe, te och frukt utan utan extra kostnad.

Kontorslokalen är totalt ca 170 kvm fördelade på två stycken kontorsrum, tre stycken mötesrum samt en konferenslokal. Mötesplats Gamla stan ligger på Stora Nygatan 33, ett stenkast från tunnelbanan. Gatan utanför präglas av folkliv, affärer och restauranger. Fastigheten är från 1600 talet och kontoret ligger högst upp i byggnaden, så lokalen upplevs som ljus och öppen.

Idag är vi nio personer som sitter här verksamma i nio olika företag inom olika områden såsom ledarutveckling, verksamhetsutveckling, idrottspsykologisk rådgivning, certifiering av gymnasieekonomutbildningar mm . Det är ett mycket härligt gäng som sitter här och nu har vi plats för ytterligare personer.
Varmt välkommen!

Images of the office

bild för kontoret Kontorsplats i Gamla Stan bild för kontoret Kontorsplats i Gamla Stan bild för kontoret Kontorsplats i Gamla Stan bild för kontoret Kontorsplats i Gamla Stan bild för kontoret Kontorsplats i Gamla Stan

Map

3500.00 SEK
This page uses current technologies.

Update your browser to be able to use all functionality Update helpr

×